Keraamiset laatat

Keraaminenlaatta on kestävä ja ajaton ratkaisu joka on huoltovapaa ja helppohoitoinen.

Tarjoamme kattavan valikoiman julkisiin tiloihin ja koteihin suunniteltuja, korkealaatuisia ja hinnaltaan kustannustehokkaita keraamisia laattoja.
Käyttökohteet:

*   koulut
*   hoitolaitokset
*   hotellit
*   kauppakeskukset
*   kylpyhuoneet
*   ravintolat ja kahvilat
*   julkiset tilat
*   asunnot

Keraaminen laatta on ulkokäytössä kestävä ja huoltovapaa ratkaisu. Keraaminen 20 mm paksu laatta hylkii vettä ja likaa, eikä sitä tarvitse käsitellä asennuksen yhteydessä tai tulevaisuudessa.

Keraaminen laatta on terassin ja ulkokivetyksen materiaalina helppohoitoinen. Laatan voi pestä esim. painepesurilla. Lisäksi tuote kestää UV-säteilyn, eivätkä sen värit muutu vuosien varrella.

Laattoja löytyy useassa eri koossa: 60 x 60 cm, 120 x 60 cm, 30 x 120 cm ja 75 x 75 cm. Laatat voi asentaa jo olemassa olevan koolingin päälle mikäli ruodeväli on 60 cm. Asennuksen yhteydessä laattojen kulmiin asetetaan saumaristi, joka varmistaa laatan kiinnityksen.

Toimintatapamme on toimia yhteistyössä asiakkaan kanssa ja löytää heidän projekteihin soveltuvat tuotteet. Valittujen tuotteiden pitää kohdata ominaisuuksiltaan ja kustannuksiltaan projektin vaatimukset. Autamme teitä löytämään oikeat ratkaisut onnistuneeseen projektiin.

 

>>> OTA YHTEYTTÄ

 

leed-logo