Tietoa meistä

Vahvat perinteet, laajat kansainväliset yhteydet

Laattasuora on kotimainen laattatuotteiden maahantuontiyritys ja tukkumyynnin ammattilainen. Edustamme ja tuomme maahan laadukkaita, hinnaltaan kilpailukykyisiä laattapinnoitteita ja sisustustuotteita.

Asiakaskuntamme koostuu rakennusalan ammattilaisista. Työskentelemme yhdessä arkkitehtien, suunnittelijoiden ja rakennusliikkeiden kanssa. Yhteistyön tuloksena syntyy toteutuksia esimerkiksi hotelleihin, ravintoloihin, kouluihin, tavarataloihin.

Omistaudumme työllemme aina sataprosenttisesti – oli kyseessä sitten iso tai pieni projekti. Toimimme Suomen lisäksi myös Skandinaviassa.

Avaimet käteen, aina aikataulussa

Liiketoimintamme ytimessä on tyytyväinen asiakas. Rakennustarvikkeiden ammattilaisina varmistamme, että prosessi toimii alusta loppuun. Toimitukset hoidetaan kustannustehokkaasti ilman välikäsiä, suoraan päämiestemme tehtailta ja varastoista.

Tuotevalikoimamme kattaa useiden eurooppalaisten pinta- ja viimeistelymateriaalien valmistajien brändejä, kuten esim. Inalco, Burmatex, Paragón, Undefasa, Seramiksan, M2 Carpets, Profilitec.